Palvelumme Hartolassa

Melojan ja kalastajan paratiisi

Jääsjärvestä Hartolasta Sysmän kautta Päijänteeseen laskeva Tainionvirta on melojan ja kalastajan unelma. Lohikala nappaa perhoon, ja kanootti kulkee keveästi pirteissä koskissa, joita ei kuitenkaan tarvitse pelätä. Parasta on saavutettavuus: sekä kalastajille että melojille on osoitettu paikkoja ja suunniteltu rakenteita, jotka tekevät kalastuksen ja vesillelähdön helpoksi. Rantaan pääsee autolla, niin kuin nykyihminen yleensä haluaa, mutta joki itse on silti oma rauhallinen, jopa erämainen ympäristönsä.

Melontaretkiä voi tehdä monen mittaisia. Voi siirtyä Koskenniskalta Koskenniemen leirintäalueelle alle tunnissa, voi jatkaa alavirtaan iltaan asti tai yöpyä matkan varrella ja saapua Sysmään vasta seuraavana päivänä. Yhdessä päivässäkin pystyy huitaisemaan Hartolasta Sysmään - mutta miksi hosua? Kanoottiretki on niitä juttuja, joissa ei suoriteta, vaan nautitaan.

Toki jos väsyy, tulee kipeäksi, kastuu vallan kurjasti tai riitaantuu kaverinsa kanssa, olemme puhelinsoiton päässä ja tulemme pelastamaan seuraavasta sopivasta maihinnousupaikasta. Vielä koskaan ei meidän ole tarvinnut sitä tehdä. Missään. 

Näin olemme luvanneet jo kymmenen vuotta, mutta nyt on aika jäädä eläkkeelle. Uutena yrittäjänä jatkaa Miikka Kähönen, puh. 0400 196240, s-posti miikka.kahonen@hotmail.com.

Hartolan kuningaskunta http://www.hartola.fi

KanoottivuokrausTainionvirran melontakartta


Majoitusta ja muuta
Gasthaus-Camping Koskenniemi  http://www.koskenniemi.com
Tervalepikon Torpat http://www.tervalepikontorpat.fi
Helenan Mökit http://www.helenanmokit.com
Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.09 | 12:41

Vuokraisin Harju Lahdesta 2 kanoottia,laitatko tekstinä 0400262646

...
31.08 | 20:00

Hei! Puhnro on 050 5696117.

...
31.08 | 13:42

Vukraisin 2kanootia joutsa-leivonmäki alueelta,laita tekstari japuh numero,soittelen

...
26.07 | 15:02

Hei, Olisiko huomiseksi maanantaiksi 27.7. yhden hengen kajakkia tai kahden inkkaria vapaana ?

...
Tykkäät tästä sivusta